Håll i hatten vänner för den här veckan går det fort.

Haft en ledig vecka som började genom avslutandet av påbörjade spel (mer nedan) och avslutades med en spelfylld helg i Stockholm, <3 Spel utställningen på Tekniska (bilder kommer), Syntax Error på H62 (SMB1 på 6.40 med motsvarande 4 GTs i kroppen / SFII (snes) Win) och till sist Lekbergs Boardgame Day (Delad första i PowerGrid? Really?).
Tack till alla som förgyllde veckan.

Som tur är har inte Spelpojken något nyårslöfte om att skriva varje veckan (även fall det är målet och jag kommer fortsätta försöka hinna och bli bättre och hitta min röst och allt det där).
Men bara för att det ska finnas lite dokumentation över nyårslöftet som faktiskt hålls så här långt så kommer här två snabba spel.

P.s. 7 fel på Oscarsgalan. Härligt. Fredags släpptes Persona 4 Golden (PS2 RPG som nu får nytt hem på Vitan (tack för den anledningen att damma av den), och den här veckan har vi Bit.Trip.Runner 2 till Wii U och Steam så inte missa! Spelar ni så skriv en rad så kan vi highscore-battla :) D.s.

Year Walk Logo

Year Walk.
Årets första riktigt bra iOS spel. Googla inte på det. Kolla inga recensioner. Gör allt för att hålla er spoilerfria.
Ta hem spelet och companion appen och bara njut.
Gör sig bäst på iPad men fungerar utmärkt även på iPhone/iPod.

[FEM]

Ni No Kuni Logo

Ni No Kuni.
Level-5 (Layton) och Ghibli (Luftslottet mm) skapar en härlig J-RPG upplevelse som börjar på absolut topp men faller lite under dom 40 timmar äventyret tar. Ca 120 timmar att maxa spelet.
Spelsystemet är inget att skriva hem om men det artistiska väger mer än upp det.
Ett måste för Ghiblifansen snarare än pusselspelsälskarna.

[FYRA]

Posted
AuthorRico Melchert