Godkväll govänner. Dag ett är till ända och jag sitter hemma hos Peter tillsammans med goda vänner och tränar inför morgondagen.
Men innan jag skriver några rader till så kommer här lite mer bilder ifrån dagen. Håll till godo.

Kan inte svara på hur det hände men innan dag var slut så hade inte mindre än tre EoNer biljetter klara till finalen. Och däribland yours truely. Akke och EkZor fixade det med, Akke inte bara fixade biffen utan var öven dagens bästa tävlande... (jo men jag är förvånad... :))

Hur gick det till? Ta en titt...

Värt att nämna är att Peter och Karro var nästan löjligt nära med en 6/7 plats respektive. En poäng skiljde dom åt, (eller en tiondels sekund om man vill vara sån).

Lena och Conny gjorde båda tappra försök i Mario Kart även fall Conny var den som gick segrande ur den striden (den här gången). Conny gjorde även ett tappert försök på Mario Party men av någon anledning så räckte inte tiden till för ett fullständigt resultat.

Imorgon håller vi alla tummar vi kan för övriga i kompisgänget... Karro, Peter, Vronk, Lomin, Sky, Dave, Ekken, Hiro, Fluff... Öien. (ja. t.o.m. han).

Några sista noteringar.
Tar massa fina bilder men en kamera som inte är en mobilkamera, kommer lägga upp dom sista dagen och lägger även upp dom på en dropbox så är det bara att plocka åt sig det nu vill ha..

Tack o tack o tack till Bergsala och Stoffe som gjort dagen möjlig. (Och alla andra sköningar som gjorde att det flöt så bra som det gjorde).
Att få se så många kända och nya ansikten igen.. Människor som ler och trivs ihop trots att dom tävlar mot varandra i deras favvo hobby. Helt otroligt.
Och stämningen i träningskön idag... MAGISK.
Sån öppenhet... hur löser man X? Aha så här. Men hur klarar man hopp Y? Jaha så här...

Helt otroligt.

Nu blir det strax sängen, ska bara få Fluff att klara den där Kanonen.... den DÄR kanonen.

Natti vänner.

//Spelpojken

Posted
AuthorRico Melchert