OTROLIGT! Första posten på SM-bloggen. 6 års väntan är äntligen över.
Kommer försöka hålla er uppdaterade minst en gång i timmen med det senaste, roligaste, konstigaste, fulaste och bästa ifrån Nintendo SM 2012.
En LITEN disclaymer dock. Spelpojken skriver den här bloggen för sin egen skull i första hand och er (kära vänner) i andra hand.
Det betyder att alla kanske inte alltid håller med om allting, att min åsikter kanske inte faller alla  i smaken och så vidare. Så... Känn er varnade.
Om ni trotsar varningen så är det bara att läsa vidare. Nu kör vi!!!

We're on the road again.

We're on the road again.

Två timmar kvar och jag sitter i baksätet i bilen och skriver det här. EkZor för med säker hand Priusen allt närmare huvudstaden och vid min sida sitter en liten prinsessa som precis fått reda på vad trekraften runt halsen betyder, "men Riiico det heter ju treKANT".

Morgonen började bra. Vaknade, tog sömndrucket tag i Wiimoten och slog personbästa i Mario Party.
Heeeerrregud vad obalanserad kanonen är. Men jag klandrar ingen i crew. Time Attack läget är som gjort för att tävla i och tror knappast Stoffe o Co. testade läget mycket nog för att hitta den här flawn.
Ok. En skicklig spelare kommer iaf att hantera kanonen bra. Men även om svårigheten kan balanseras med skicklighet så kan inte tiden det.
Det tar helt enkelt längre tid för kulan att nå fram till målen som är långt bort än att träffa målen som är nära.
Kommer någon klara kanonen på 10-12 sekunder under SM? Inte så sannolikt.
Kommer någon klara det om samtliga mål hamnar borta i horisonten? Nej inte ens möjligt.

Posted
AuthorRico Melchert