.VAD

 

Spelpojken.se är en åsiktsblogg. Här ventilerar Spelpojken ett par gånger i veckan (per år?) sina tankar om ditt o datt och betygsätter upplevelser i kategorierna Tv-Spel, Brädspel, Film, Omnoms och Events. Fokus ligger såklart på spel.

Betygsgraderna är följande: ETT, TVÅ, TRE, FYRA och FEM. Skalan är icke linjär, så ETT och TVÅ är under förväntningar, TRE och FYRA är på och över. FEM är för riktigt speciella upplevelser. Skulle åsikten röra något som är nyare än en månad så är det taggat Nyhet!

.VEM

 

Spelpojken är en 30-nånting spelgalen grabb ifrån dom Värmländska skogarna i det lilla landet Sverige. Han är lätt nyhetsberoende och älskar spel och film i alla dess former.

Bakgrunden till tankarna och åsikterna på bloggen är ett kvarts sekel av spelande, en ständigt växande spelsamling på väl över 1500 titlar varav cirka 800 är brädspel. En kort stint inom demoscenen, kontakter och goda vänner inom olika delar av spelindustrin. Till sist ett ohälsosamt högt intag av film och då helst på bio. Spelpojken äter inte djur på vardagar för han tycker om planeten Jorden väldigt, väldigt mycket.

.VARFÖR

Spelpojken är svenska för GameBoy (Nintendos bärbara spelkonsoll ifrån 1989). Bloggen är uppsatt för att kunna ventilera och skriva av sig om saker utan att för den sakens skull behöva lusa ner sociala medier mer än nödvändigt. Är någon intresserad av mina åsikter, läs gärna. Finns det åsikter, kommentera.

Texterna är på svenska då Spelpojken har något lättare att utrycka sig på det språket, men resten av bloggen är på engelska. Anledningen till detta är att Spelpojken.se bor på företaget Squarespace servrar. Squarespace är ett noll-koldioxid företag som gör många små saker för att minska sin klimatpåverkan och det minsta Spelpojken kan göra är att använda sig av det. Blandningen av språk är inte den snyggaste men det får planeten vara värd.
Nyfiken? Läs mer på: www.squarespace.com/green/

.WHY 

(a short description in english for my non swedish speaking friends)

Spelpojken is Swedish for GameBoy (Nintendos handheld from 1989). The blog is created for the soul purpose of being able to share opionions on various subjects without having to litter the social media more then necessary.

If someone is interested please read, If someone have an opinion please comment. 

.MER

facebook.com/spelpojken
Google+ : LINK
Twitter: @Spelpojken
YouTube: Spelpojk
Twitch: Spelpojken
Instagram/Pintrest: Spelpojken
Roller Derby: Game History
Mail: spelpojken@gmail.com / supermario@me.com
MSN: The_EyE@hotmail.com
ICQ: 76695207
PSN / Steam: eonEyE
Xbox Live: EoN TheEyE
Friend Code: TBA
Game Center: THE_EYE
BoardGameGeek: The_EyE